Silje (30 år)

Jeg trodde jeg skulle leve med en form for stresstilstand resten av mitt liv.

Vi lærte om det på medisinstudiet. Jeg hadde et overaktivt sympaticus-system og måtte bære lære meg å leve med det. Jeg var et offer for omstendighetene. Jeg var passasjer i mitt eget liv. Så kom veilederen. For fem år siden åpnet hun en ny og stor dør i livet mitt. Veilederen min lærte meg betydningen av å holde fokus på det man ønsker mer av og å kjenne på følelsen av å allerede være der. Det er nettopp det det handler om: å leve som om man allerede er der man ønsker å være, på alle områder i livet. Ikke tro eller håpe. Da oppfatter hjernen det som at man ikke er, og det er det kroppen innstiller seg på. veilederen og mentale teknikker har hjulpet meg til et nytt liv. Jeg har sluttet å gjøre stress og det preger meg på ingen måte i hverdagen. Jeg har blitt en mye sterkere person. Jeg har et godt redskap som jeg bruker aktivt hver dag. Veilederen er ikke bare en instruktør og en mentor. Hun er et fantastisk medmenneske som av hele sitt hjerte ønsker å hjelpe andre mennesker til et fantastisk liv. Hun har selv kjent på hvordan det føles å være «i grøfta», og vet fra egen erfaring hva som skal til for å komme opp igjen. Tommel opp for instruktøren og prosessen!