Siri Nordbø Lode

Jeg var den aktive dama som fiksa det meste, det vil si i mitt hode alt.

Vi var en svært aktiv familie og jeg var en aktiv leder for mine ansatte og en engasjert frisør for mine kunder. 44 år gammel sa kroppen min fullstendig stopp og jeg ble liggende med utmattelse. Hode og kropp ville ikke samarbeide, smerter over alt, og for meg fremmede ting som hjernetåke, angst, tankekjør og hva det nå var alt sammen. Jeg laget stress. Min takknemlighet for å bli kjent med mentale teknikker på dette tidspunkt i livet mitt er endeløs. Jeg trengte seriøs hjelp men var faktisk ikke kjempemotivert for kurset. Motivasjonen kom omgående etter å ha snakket med veilederen på telefonen før kurset. Kurset med veilederen som engasjerte ble en fantastisk flott forandring i mitt liv. Hjelp til selvhjelp, det er noe for meg, og mentale teknikker var verktøyet jeg manglet i livet mitt. Jeg har stått på med prosessen og nå 6 år etter kan jeg fortsatt bli ydmyk ovenfor jobben jeg gjør for meg selv. YUHUUUU og YESSSS og you can do it!!!! Jeg er i dag i full jobb og får med meg alt jeg ønsker i livet mitt. Skulle så gjerne brukt ordene ”en to tre ferdig med det”, men tror heller jeg sier at alt er mulig men det umulige tar bare litt lenger tid.